Woonkamer vloeren

De eerste indruk.

De woonkamervloer is het eerste wat u ziet als u een woning of kamer betreedt. In veel gevallen is de vloer verantwoordelijk voor de eerste indruk. Logisch dat hier de nodige zorg aan mag worden besteed. Wolterink is op het gebied van vloeren een echte specialist. Zo is er niet alleen sprake van een bijzonder ruim assortiment aan vloeren, ook voor het vakkundig laten leggen van uw nieuwe vloer bent u aan het goede adres.

Een nieuwe vloer

Het kopen van een nieuwe vloer is in de meeste gevallen geen dagelijks gebeuren. Afgezien van het feit dat u wellicht wel weet wat u wilt, zijn er nog talloze zaken waar u wellicht niet direct bij stil staat. Zo zal bij een bestaande woning ook de oude vloer moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Aan de andere kant overweegt u wellicht ook comfort verhogende ingrepen, zoals vloerverwarming. Voor al deze zaken kunt u rekenen op een goed en vakkundig advies zodat u het gehele project zorgeloos kunt laten uitvoeren.

Maak een afspraak met Thijs

Tijdloze vloeren

Welke vloer u kiest is geheel aan u. Zo kunt u kiezen voor een mooie tijdloze betonlook en zo een prachtige industriële uitstraling aan uw woonkamer geven. Ook woonkamer tegels zijn een goede optie vanwege het duurzame karakter. Dergelijke tegels zijn ook uitstekend toe te passen op andere plekken in en rond de woning. Denkt u maar aan een mooie veranda, of een terras waar u eindeloos kunt genieten van het weer. In ons assortiment vindt u woonkamer tegels van bekende merken zoals Unicom Starker, Astor en Marazzi. Ook andere merken als Rondine, Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch zijn goed vertegenwoordigd.

Keramische parketvloer

Wilt u een bestaande vloer vervangen, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor kwalitatief degelijke woonkamer vloertegels, maar een keramisch parket behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee geeft u elk vertrek van uw woning een moderne en eigentijdse uitstraling. Het grote voordeel van keramisch parket is dat u hiermee de voordelen van zowel een houten vloer als de voordelen van traditionele vloertegels combineert. Keramisch parket is namelijk niet van hout te onderscheiden, terwijl het benodigde onderhoud minimaal is. Dergelijke vloeren zijn ook goed te combineren met een vloerverwarming.

Natuurstenen tegelvloer

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn ook de keramisch natuursteen tegels in opkomst. In veel gevallen is dit de meest voor de hand liggende keuze als u de woning een bijzondere warme uitstraling wilt geven. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een verfijnde uitstraling die erg luxe overkomt. Door gebruik te maken van nieuwe printtechnieken ziet u niet dat het keramiek betreft. De natuurlijk aandoende kleuren brengen de tegels tot leven en maken ze geschikt voor talloze vertrekken, van de keuken tot de slaapkamer. Zo kunt u desgewenst elke kamer een geheel eigen thema geven en dit combineren met bijzondere woonaccessoires.

Onafhankelijk advies

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u voorzien van een onafhankelijk advies en uw woning een geheel eigentijdse sfeer geven. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn binnen uw budget, loop dan de toonzaal binnen om met eigen ogen te zien wat de meerwaarde is van een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer.

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×