Waarom
een douche-WC

Geberit AquaClean

Terwijl u bij een nieuwe badkamer wellicht denkt aan zaken als badkamertegels, verlichting of nieuwe vloertegels, is er meer mogelijk. Naast de uitstraling van de badkamer, variërend van bijzonder luxe tot bijzonder eenvoudig, speelt tegenwoordig ook het gebruiksgemak een belangrijke rol. Ondertussen bent u wellicht al gewend aan allerlei snufjes die het leven een stuk aangenamer maken, het laten automatiseren van de badkamer is vaak niet iets waar u bij stil staat. Toch heeft ook hier de vooruitgang zijn intrede gedaan en is er meer mogelijk dan u denkt.

Geberit zorgt voor een unieke ervaring

Op het gebied van automatisering van de badkamer is er een belangrijke merknaam: Geberit. Ook al zegt de naam u misschien niets, dankzij het assortiment van Geberit kan uw badkamer en toilet weer met de tijd mee. Een van de meest opvallende producten is de Geberit AquaClean. Noem het gerust het toilet van de nieuwe generatie. Met een druk op de knop reinigt een warme straal het onderlichaam. De gang naar de wc wordt door de Geberit douche wc een stuk aangenamer. De Geberit AquaClean is leverbaar in verschillende variaties waaronder de Geberit AquaClean Mera, de Geberit AquaClean Sela en de Geberit AquaClean Tuma. Het verschil zit in de verschillende functies en comfortniveaus.

Geberit AquaClean Mera

De Mera uitvoering is een mooi instapmodel met handige functies zoals geurzuivering en een warme lucht föhn. De Mera Comfort uitvoering heeft daarnaast een verwarmde wc-bril, bovendien kan het deksel van het toilet automatisch worden bediend. De AquaClean Sela uitvoering heeft juist een bijzonder inspirerende uitvoering zodat de wc weer een echte eyecatcher wordt. Dit model is voorzien van de bijzondere TurboFlush- spoeltechnologie en een ontkalkingsprogramma zodat het onderhoud minimaal is.

Geberit AquaClean Tuma

De AquaClean Tuma is de alleskunner van de drie modellen. De compacte vormgeving verbergt tal van handige functie die het comfort verhogen. Afgezien van het feit dat deze douchewc bijzonder comfortabel zit, bevat het tal van functie die u ook op de andere modellen aantreft. Bijzonder aspect is echter dat dit model ook in de vorm van een losse we-bril leverbaar is. Dit is dus ideaal als u enkel op zoek bent naar een moderne en functionele wc met douchefunctie.

Geberit AquaClean 8000 plus

Als laatste is er de Geberit AquaClean 8000 plus. Dit model is voor de veeleisende man of vrouw. Naast alle bekende functionaliteiten, heeft deze douche wc ook een pulserende waterdouche en is het voorzien van een ladydouche. De frisse geuren die vrijkomen bij de automatische luchtzuivering maken zelfs een gang naar het kleinste kamertje tot een ware happening. Net zoals de andere modellen, is ook de 8000 plus te bedienen via de smartphone. Mocht dat minder wenselijk zijn, dan is de bediening via het bedieningspaneel vanzelfsprekend ook mogelijk.

De Geberit Home-app

De Geberit modellen zijn allemaal te bedienen via een app op uw smartphone. Het is daarmee uw persoonlijke afstandsbediening voor het toilet. Zo kunt u met een druk op de knop de douche- en föhnfunctie activeren en kunt u de douche wc geheel naar wens instellen. De Home-app registreert uw basis voorkeuren zodat zelfs uw verblijf op het toilet een persoonlijke ervaring wordt.
Maak een afspraak met Thijs

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×