Renovatie
van een toilet

Een passend sanitair en tegels

Het renoveren van een toilet begint met het uitzoeken van passend sanitair en tegels. We kunnen alleen de producten leveren of de volledige installatie verzorgen. Het neemt meestal 4 dagen in beslag. Het sloop- en installatiewerk doen we in eigen beheer en het tegel- timmer-, stukadoors- en kitwerk besteden we uit. Wij blijven het aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden.

Toiletrenovatie

De toiletruimte is in de meeste woningen het kleinste kamertje van het huis. Een nieuwe trend is de douche-wc. Hierbij wordt gereinigd met water. Dit kunt u bij ons in de toonzaal bewonderen. U kunt bij ons terecht voor alleen de producten of voor de volledige installatie. Er zijn tegenwoordig steeds meer randloze toiletten en toiletten met een verdekte bevestiging. Hierdoor wordt het makkelijker om het toilet te reinigen en is het hygiënischer. Het fontein is er ook in diverse maten en uitvoeringen. Met of zonder kast voor de reserverollen of schoonmaakspulen. De fonteinkraan is er als inbouwkraan of als opbouwkraan. Ze kunnen tegenwoordig in diverse kleuren uitgevoerd worden zoals mat zwart of rosé goud.

Maak een afspraak met Thijs

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×