Keramische tegels

De uitstraling die het nodig heeft.

Keramische tegels & keramisch parket

De vloer van de woning lijkt op het eerste punt geen prioriteit, maar vaak is dit wel het eerste wat men ziet bij het betreden van de woning. Een weloverwogen keuze wat betreft de materiaalkeuze geeft de woning net die uitstraling die het nodig heeft. Gaat uw voorkeur uit naar een meer natuurlijke uitstraling, dan zijn zowel keramische tegels als een stijlvol parket erg geschikt. Deze tegels zijn bovendien leverbaar in een groot aantal kleuren en kunnen bovendien in bijna elke gewenst patroon gelegd worden.

Maak een afspraak met Thijs

Sfeervolle tegels voor elk vertrek

Vanwege de talloze mogelijkheden zijn keramische tegels geschikt voor elk vertrek in de woning. Voor zowel de badkamer, de keuken, toilet en woonkamer zijn er geschikte tegels te vinden. Op die manier is het mogelijk om met de ruimte te spelen en zelfs de kleinste oppervlaktes een ruimtelijke en luxe uitstraling te geven. Zo oogt de badkamer opeens een stuk ruimer en krijgt de keuken de warme sfeer die u altijd al in gedachten had. Doordat wij niet alleen de gewenste tegels kunnen leveren, maar ook vakkundig kunnen leggen, bespaard u zich behoorlijk veel tijd en geniet u binnen de kortste keren van een prachtige voer.

Een duurzame vloer

Een van de grote voordelen van dergelijke tegels is de duurzaamheid. Door de manier waarop de tegels zijn geproduceerd blijven de kleuren goed en vervagen ze niet. Zo ziet uw vloer er jarenlang goed uit en geniet u langer van uw aankoop. Dankzij de glazuurlaag vertoond de vloer ook minder snel slijtageplekken in vergelijking met andere tegels. Deze voordelen zorgen ervoor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is en vuilafstotend werkt. Dankzij de laatste ontwikkelingen is het zelfs mogelijk om de vloer een aparte uitstraling te geven. Zo kan uw vloer ook een betonlook krijgen, of juist meer lijken op natuursteen of hout.

De voordelen en meerwaarde van een keramisch parket

Naast de mogelijkheid van een bijzonder sfeervolle vloer, kan er ook gekozen worden voor een keramisch parket. Hiermee geeft u de vloer een natuurlijke uitstraling, terwijl u profiteert van de voordelen van keramiek. De uitstraling van zo’n parket is bijna identiek aan die van een houten vloer. Zo heeft het parket ook een vergelijkbare structuur en ervaart u net zoveel grip. Vanwege de bijzondere eigenschappen van dit parket is het bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal kan namelijk de warmte lang vasthouden, bovendien heeft keramiek een lage warmteweerstand. Het geeft uw woning daardoor niet alleen een unieke uitstraling, maar het werkt ook sfeer verhogend. Het ruime assortiment maakt het daarnaast mogelijk om een parket te vinden wat naadloos aansluit op de inrichting van de woning zodat het een geheel vormt.

Vrijblijvend advies

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet iets wat u elke dag doet. Juist omdat de vloer sfeerbepalend is voor de komende jaren is een goed advies wat betreft de mogelijkheden en de voordelen essentieel. Wolterink kan u geheel vrijblijvend adviseren en de talloze mogelijkheden tonen. Zo ontdekt uw niet alleen de ideale vloer, maar ziet u ook de meerwaarde van een nieuwe vloer voor uw woning.

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×