Tegels

Wolterink biedt een grote verscheidenheid aan kwaliteitstegels voor vloeren, badkamer, toilet en keuken, veelal uit voorraad leverbaar. Laat u verrassen en inspireren door de tientallen opstellingen in onze showroom. Ons ruime assortiment maakt combineren eenvoudig.

Merken tegels

Wolterink heeft wand- en vloertegels in alle soorten en maten en is leverancier van o.a. Mosa, Sphinx, Villeroy & Boch, Unicom Starker, Astor, Marazzi en Ragno. We hebben tegels voor de badkamer, toilet, woonkamer en keuken. Ook verkopen we keramische tegels voor buiten, zodat een vloertegel die in de woonkamer toegepast wordt ook doorgelegd kan worden op een aangrenzend terras.

Natuursteenlook tegels

Als u op zoek bent naar natuursteenlook tegels dan bent u bij onze showroom in Zutphen aan het juiste adres. Unicom Starker en Astor hebben een breed assortiment aan tegels die lijken op echt natuursteen met het voordeel van keramisch. Natuursteen is namelijk vlekgevoelig en heeft regelmatig onderhoud nodig.

Keramisch parket

Voor wie nog niet weet wat keramisch parket is; houtlook tegels met de uitstraling van een echte houten vloer. Hout heeft een warme uitstraling, dit heeft keramisch parket geëvenaard! Een vloer met een uitstraling van hout en toch profiteren van de voordelen van vloerverwarming? Keramisch parket biedt de oplossing! Wij hebben een breed assortiment van Marazzi, Unicom Starker en nog enkele merken.

Onderhoudsmiddelen en aanverwante artikelen

Wij verkopen onderhoudsmiddelen om de tegels te onderhouden en lijm, voegmateriaal en kit om de tegels mee te verwerken. Wij hebben producten van Eurocol, Schönox, Bad in Beeld huismerk en HMK.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak