Moderne badkamer

Moderne badkamer in Zutphen nieuwbouwwoning

In deze opmerkelijke nieuwbouwwoning in Zutphen hebben we een modern badkamerproject gerealiseerd dat tot in de puntjes verzorgd is. Met een focus op totale ontzorging hebben we nauw samengewerkt met de vrouw des huizes, die haar eigen ideeën inbracht, om een perfect ontwerp te creëren.

De begane grond is voorzien van een ensuite badkamer, ontworpen met levensloopbestendigheid in gedachten. De badkamer is zowel functioneel als esthetisch perfect geïntegreerd in de ruimte, waardoor een moderne en gebruiksvriendelijke omgeving is ontstaan die voldoet aan de behoeften van de bewoners. Daarnaast hebben we op de bovenverdieping een gastenbadkamer gerealiseerd, waar logees kunnen genieten van comfort en luxe.

Bij dit project hebben we gewerkt met gerenommeerde merken, waaronder Hotbath, Haco douchegoten en Vasco radiatoren, om de hoogste kwaliteit en functionaliteit te garanderen. De badkamers zijn voorzien van prachtige marmerlook elementen, die zorgen voor een tijdloze en elegante uitstraling.

Ons doel was om de klant volledig te ontzorgen, van het ontwerp tot de realisatie, en we zijn trots op het resultaat. Dit moderne badkamerproject is een perfecte samensmelting van stijl en functionaliteit, en biedt de bewoners en hun gasten jarenlang plezier en comfort.

"Nieuwbouwwoning met Marmer Look en Topmerken zoals Hotbath!

Zutphen

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×