Hotel chique badkamer

Luxe badkamer in stijl Hotel chique

Met trots presenteren wij ons recente project: een adembenemende badkamer in de stijl van een chique hotel. In deze luxueuze ruimte hebben we gebruik gemaakt van een 60×120 tegel, zowel op de wanden als op de vloer, om een gevoel van ruimtelijkheid en elegantie te creëren. De inbouwkranen van het gerenommeerde merk Hotbath zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Bovendien hebben we alle kranen voorzien van een pvd-behandeling om roest en corrosie te voorkomen, waardoor gasten kunnen genieten van een onberispelijke en hygiënische badkamerervaring.

Om de badkamer een uniek karakter te geven, hebben we samengewerkt met een externe leverancier voor op maat gemaakte meubelen. Deze meubelen bieden niet alleen voldoende opbergruimte, maar dragen ook bij aan de elegante en luxe sfeer die we wilden creëren. Daarnaast hebben we ook het sloopwerk verzorgd, met oog voor detail en efficiëntie. Kortom, dit project belichaamt luxe en vakmanschap en nodigt gasten uit om zich te wanen in een wereld van pure verwennerij en ontspanning.

"Onze nieuwe hotellook badkamer laat je heerlijk ontspannen.

Zutphen

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×