Hotel chique badkamer

Hotel Chique Badkamerproject

In dit verbluffende badkamerproject hebben we de betonlook gecombineerd met een chique hotelflair, resulterend in een oase van stijl en elegantie. Alle kranen zijn van het gerenommeerde merk Hotbath, uitgevoerd in geborsteld nikkel voor een tijdloze uitstraling. Het beste van alles? De montage is volledig door de klant zelf gedaan, waardoor ze actief betrokken waren bij het creëren van hun droomruimte.

We hebben gekozen voor topmerken zoals Haco douchegoten en Vasco radiatoren om de functionaliteit en kwaliteit te waarborgen. Met gebruik van groot formaat tegels hebben we de ruimte geoptimaliseerd en een naadloze uitstraling gecreëerd.

Met een gemiddelde doorlooptijd van 3 tot 4 weken hebben we dit project snel en efficiënt afgerond, waardoor de klant snel kon genieten van hun prachtige hotel-chique badkamer.

"Onze nieuwe hotellook badkamer laat je heerlijk ontspannen.

Familie de Groot

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×