Badkamer
tegels

De juiste uitstraling en charme.

Als u plannen heeft om u badkamer te (laten) renoveren, dan zijn vaak de badkamer tegels het eerste waar u aan zal denken. Op zich logisch, de juiste badkamertegels zorgen ervoor dat de badkamer de uitstraling en charme krijgt die u in gedachten heeft. De keuze van de juiste tegel kan vaak een hele opgave zijn. Het gaat immers om de hele badkamer, dus ook de vloer.

Ruimtelijk effect voor kleine badkamers

Of u nu kiest voor moderne natuursteen wandtegels badkamer voor een extra luxe uitstraling, of dat u liever een standaard tegel in gedachten heeft, in veel gevallen zijn uw wensen leidend. Als specialist kan Wolterink u niet alleen talloze combinaties met diverse badkamer tegels laten zien, ook het vakkundig leggen van de gewenste tegels is geen probleem. Doordat de toonzaal verschillende opstellingen omvat, kan u een prima indruk krijgen van de mogelijkheden. Zo is niet alleen uw budget bepalend, maar ook de oppervlakte van uw badkamer. Een grote badkamer leent zich nu eenmaal sneller voor een luxe en ruimtelijke aankleding, terwijl u bij een kleine badkamer wellicht liever badkamertegels wilt hebben met een groot ruimtelijk effect. In dergelijke situaties kan Wolterink u adviseren.

Talloze mogelijkheden voor uw badkamer

Op het gebied van badkamertegels, dan hebben we het zowel over wandtegels badkamer als de vloertegels badkamer, zijn de mogelijkheden zeer divers. Zo heeft u talloze mogelijkheden voor een badkamer met een klassieke uitstraling, maar ook een klassieke of landelijke uitstraling is goed te realiseren. Doordat de meeste vooraanstaande merken leverbaar zijn, denkt u maar aan bekende namen als Rondine, Unicom Starker, Mosa of Sphinx, kan er snel worden begonnen met de renovatie van uw badkamer. Het volledige assortiment stelt u in ieder geval in staat om inspiratie op te doen en die tegel te kiezen die bij u past.

De eigentijdse badkamer

Voor een geheel eigentijdse uitstraling van uw badkamer, is het raadzaam om te werken van bijzondere patronen. Hierdoor krijgt uw badkamer een speels en tijdloos karakter. Zo zijn Portugese tegels voor de badkamer sterk in opkomst. Dergelijke tegels zijn niet alleen bijzonder duurzaam, het is een echte eyecatcher. Deze tegels passen eigenlijk in elk interieur en kunnen zowel voor de wand als de vloer worden gebruikt.
Marmer wandtegels voor een zeer luxe uitstraling

Heeft u liever een luxe badkamer, dan zijn witte badkamertegels een prima keuze. Dankzij de marmerlook geeft u de badkamer een rijke uitstraling en profiteert van een tegel waarbij het onderhoud minimaal is. Doordat deze wand- en vloertegels niet van echt marmer te onderscheiden zijn, krijgt uw badkamer een hele aparte uitstraling. Geen enkele tegel is hetzelfde en benadrukt nogmaals het unieke karakter. Naast deze moderne badkamertegel, is ook de retro tegel in opkomst, net als de badkamer met terrazzo tegels. Waar uw voorkeur ook naar uit mag gaan, een verhelderend gesprek met de badkamerspecialist opent niet alleen uw ogen, maar geeft u ook bijzonder veel inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Het is zeker een bezoek waard.

Maak een afspraak met Thijs

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×