Badkamer renovatie

Volledig en vakkundig gerealiseerd.

Badkamer verbouwing & renovatie

De badkamer is een van de vertrekken in de woning die vaak over het hoofd worden gezien. Een badkamer renovatie is vaak niet iets waar u direct aan denkt als u de woning wilt veranderen. Toch gaat het niet alleen om het verfraaien van de bestaande badkamer, ook het levensloop bestendig maken van de badkamer kan een goede reden zijn om een badkamer te verbouwen. Als specialist kunnen wij u wens volledig en vakkundig realiseren.

Uw badkamer verbouwen

Bent u van plan om uw badkamer volledig of gedeeltelijk te renoveren, dan is zowel een goede voorbereiding als de uiteindelijke uitvoering essentieel. In de meeste gevallen heeft u namelijk te maken met verschillende aspecten die het onmogelijk maken om dit zelf te doen. Zo krijgt u te maken met zaken als de energievoorziening, verlichting, het stucen en het betgelen van de badkamer. Wilt u de badkamer een persoonlijk tintje geven, dan komt er vaak ook nog een stuk maatwerk bij de badkamer renovatie kijken. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere douchewand of badkamermeubels. Voor een goede uitvoering van uw wensen is de vakkennis van een specialist onmisbaar.

Volledige ontzorging door de badkamer specialist

Als specialist in badkamer renovaties werken wij samen met gespecialiseerde onderaannemers. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die terug kunnen vallen op een jarenlange ervaring, zodat elke badkamer verbouwing tot in de puntjes wordt verzorgd. Tijdens de gehele renovatie vormen wij het aanspreekpunt zodat u volledig wordt ontzorgd. Zo houden we overzicht tijdens de gehele uitvoering en kunnen wij bijsturen waar dat nodig is. Bij een volledige badkamer verbouwing hebben wij ook regelmatig contact met u als opdrachtgever en voeren wij regelmatig inspecties uit zodat het eindresultaat volledig naar wens is. Dergelijke projecten nemen, afhankelijk van uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden, zo’n twee tot drie weken in beslag.

Persoonlijk en gedetailleerd advies

De badkamer is in veel gevallen de plek waar u zowel de dag begint als beëindigd. Het is dan ook logisch dat juist dit vertrek een persoonlijke touch krijgt. Ook op dit punt bieden wij een duidelijke meerwaarde. Zo realiseren wij niet alleen in samenspraak u de nieuwe badkamer, wij kunnen u ook voorzien van een professioneel advies omtrent belangrijke randzaken als de inrichting en de badkamertegels. Ook het volledige ontwerp van uw vernieuwde badkamer kunnen wij verzorgen. Op die manier ontzorgen wij u volledig en kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer.

Realisatie van uw wensen binnen het budget

Door te kiezen voor een specialist voor uw badkamer project is een prima eindresultaat gegarandeerd. Zo staan wij u gedurende de gehele uitvoering ter zijde en heeft u ook geen omkijken naar de betaling van de onderaannemers. De gehele facturatie nemen wij ter hand zodat u ook op dat punt geen zorgen heeft. De persoonlijke uitvoering van uw wensen is voor ons het belangrijkste punt zodat u snel kunt genieten van een badkamer die volledig naar wens is uitgevoerd. Loopt u met plannen rond om uw badkamer aan te pakken, of wilt u die lang gekoesterde wens van een ligbad laten realiseren, neem dan vandaag nog contact met ons op. U zult zien dat er binnen uw budget meer mogelijk is, dan u in de eerste instantie zou verwachten.

Maak een afspraak met Thijs

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×