Bad eruit
douche erin

Levensloopbestendig maken.

We moeten steeds langer thuis blijven wonen wanneer we ouder worden, waardoor de badkamer in veel gevallen levensloopbestendig gemaakt moet worden.. Dit betekent dat wanneer er een bad is deze er uitgehaald moet worden en vervangen moet worden voor een douche. Wij verzorgen het volledige pakket van het verwijderen en afvoeren van het bad tot het monteren en afkitten van een douchewand.

Wanneer het bad eruit is moet de ruimte opgevuld worden door bijvoorbeeld een douchevloer in dezelfde afmeting als het bad en de wanden kunnen betegeld worden of er kunnen watervast multiplex panelen met een print gebruikt worden. Dit neemt meestal 3 dagen in beslag. De eerste dag halen we het bad eruit en passen het leidingwerk aan en plaatsen de douchevloer. De 2e dag worden de wanden betegeld of bekleed met panelen. De derde dag wordt en bijvoorbeeld een douchewand en doucheset geplaatst en wordt het geheel afgekit.

Maak een afspraak met Thijs

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×