Altijd een uniek ontwerp

Wij zijn trots op onze badkamers

Op basis van
persoonlijke
wensen

Bent u van plan uw badkamer te renoveren of te vernieuwen, dan bent u bij Wolterink Badkamers & Tegels op het juiste adres. We hebben in onze toonzaal meerdere stijlen badkamers en badkamertegels. Van modern tot klassiek en van landelijk tot retro. Voor ieder wat wils.

Ontdek de stijlen

Volledig ontzorgen

We nemen u bij de hand en maken een ontwerp en zoeken daar de juiste producten bij. We kunnen de badkamer in zijn geheel voor u realiseren of wij kunnen de voorbereidingen doen voor de aannemer of installateur die bij u de werkzaamheden gaat uitvoeren.

Wij zorgen dan voor een eenvoudige installatietekening met de bijbehorende productomschrijvingen en leveren de producten bij u af zodat de aannemer of installateur aan de slag kan. Wanneer er tijdens de werkzaamheden vragen zijn kunt u ons bellen voor advies en zonodig brengen wij u in contact met de leverancier of fabrikant.

Kom naar

onze showroom

Wit u uw droom badkamer in het echt ervaren? Laat u dan inspireren en adviseren. Diverse stijlen badkamer opstellingen speciaal voor u. Ontdek daarom onze Badkamers in Zutphen en bezoek onze showroom.

×